grillbod gällared

Boende i våra lägenheter

Vi erbjuder er ett perfekt boende för lilla sällskapet, för vännerna, stora familjen
eller två generationer som vill semestra ihop. 


I trädgården finns det utemöbler, grillplatser och om det regnar kan du sitta i slogboden och njuta.
Gratis parkering innanför gärdesgården ca 20 m från boende ingången. 

I omgivningarna runt Gällared 710 finns fantastisk natur att bara var i eller vandra runt själv. I naturreservatet Yttra Berg finns det även en guidebroschyr och markerade stigar.  Se Upplev och göra >

Lilla lägenheten kan används som enkel-, dubbel- eller trebäddsrum med möjlighet att använda fåtöljen som en fjärde extrabädd.
Är belägen på markplan och har egen dusch/WC med hårtork. Plattskärms-TV med digitalkanaler finns på rummet och det finns ett pentrykök med kaffekokare och mikro. Tillgång till trådlöst gratis Wifi 

Hos oss får du färdigbäddade sängar och badhanddukar . Det enda du behöver ta med dig är tandborsten och mat du vill äta. Kaffe/te bjuder och mjölk vi på. Lilla lägenheten är rök- och husdjurs fri. I priset ingår även slutstädning.
 
I trädgården finns det utemöbler, grillplatser och om det regnar kan du sitta i slogboden och njuta.
Mer bilder >>
Prislista >>
Bokningsförfrågan >>

Stora lägenheten har två rum som kan användas som enkelrum eller dubbelrum. Extrabädd kan placeras i det ena dubbelrummet.

Är belägen en trappa upp med ett komplett kök med diskmaskin där ni kan fixa er kvällsmat eller fika.  Badrum med dusch/Wc , hårtork och tvättmaskin.  Ni har även ett gemytligt allrum med plattskärms-TV med digitalkanaler. Tillgång till gratis trådlöst Internet. 

Nytt är att AC/luftkonditionering finns i stora lägenheten.

Hos oss får du färdigbäddade sängar,  badhanddukar och slutstädning. Det enda du behöver ta med dig är tandborsten och vad du vill äta. Kaffe/te och mjölk bjuder vi på . 

I trädgården finns det utemöbler, grillplatser och om det regnar kan du sitta i slogboden och njuta. Stora lägenheten är rök- och husdjurs fri.
Mer bilder >>
Prislista >>
Bokningsförfrågan >>